dijous, 20 d’abril del 2017

Un bonic més d’abril


Hola a tothom!
En l’Aula d’Acollida no parem!
Durant el mes d’abril, el nostre alumnat ha rebut la primavera i el dia del llibre amb la seva part més literària i creativa.
Vam començar les activitats amb la creació de diaris personals on havien de contar la seva rutina setmanal i destacar alguna cosa del seu dia a dia. Amb aquest exercici els alumnes han demostrat tot el vocabulari après i han millorat de forma considerable el mode de redactar. A més a més, han deixat anar la seva imaginació per decorar els diaris de la forma més original possible!



I clar, amb tanta imaginació... el nostre alumnat ha volgut celebrar la diada de Sant Jordi d’una forma diferent! Per equips, han realitzats cal·ligrames relacionats amb la llegenda del nostre cavaller i, fins i tot, s’han atrevit a canviar la història i trencar els estereotips que ens ha marcat la societat tradicional. Així, podem trobar, dracs enamorats del cavaller, princeses valentes que maten el drac i d’altres finals d’allò més originals i divertits.
Aquests dies han estat plens d’alegria, cooperació, treball en equip i companyonia, tot acompanyat de tolerància i llibertat.


Feliç dia del llibre!
Nosaltres continuarem treballant de valent i informant-vos.

Fins la pròxima aventura!





Estefania Santidrián i Alba Jiménez 
IES Ítaca
Sant Boi de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada