dimarts, 20 de juny de 2017

BON ESTIU A TOTES I TOTS!!


Uau! Quin ritme duguem a l’Aula d’Acollida de l’Institut Ítaca aquests mesos de maig i juny!!

Al maig hem acabat d’una forma espectacular el Projecte Voltem pel món al qual participàvem: 


HEM DISSENYAT I GRAVAT EL NOSTRE PROGRAMA DE RÀDIO!

Ha estat una experiència molt positiva ja que els alumnes han pogut entrevistar professorat i companys del centre per descobrir l’evolució de l’Aula d’Acollida del nostre institut i conèixer l’opinió dels alumnes que han estat membres d’ella. A més, hem pogut escoltar la resta de programes dels altres instituts participants, hem pogut assabentar-nos de les diferents activitats que han realitzat aquest curs i els hem conegut millor.

L’objectiu d’aquesta activitat era millorar la competència lingüística en català i la competència informàtica al muntar el programa radiofònic i el resultat ha estat boníssim! El nostre alumnat s’ha convertit en uns periodistes de primera qualitat. Aquí us deixem el programa perquè puguin gaudir-lo.

https://drive.google.com/open?id=0B7ZkFytNDb8wdk0zUEx0TTdvaUU

Enhorabona a tothom!

D’altra banda, hem estat preparant els exàmens finals per analitzar la millora dels nostres alumnes que, sincerament, ha estat molt bona perquè sabem l’esforç que és situar-se a una altra cultura, aprendre una llengua nova i obrir-se a noves experiències. Sou molt valents i un gran exemple!

I ara, per donar-vos les gràcies d’haver-nos fet gaudir de la nostra feina durant aquest curs, un vídeo recopilatori dels moments viscuts a l’aula.

Esperem que hagueu après tant com nosaltres dues de vosaltres.

Gaudiu de l’estiu i que tinguem sort per tot el que vingui!

Fins setembre!!!

Estefania Santidrián i Alba Jiménez 
IES Ítaca
Sant Boi de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada