dilluns, 3 d’abril de 2017

Sortida a la Colònia Güell

Quant de temps sense escriure al blog! Aprofitant que ja és primavera i que estem donant la unitat de la ciutat i els transports, avui hem anat tots els alumnes de l'aula d'acollida de sortida per conèixer millor Sant Boi. Ha sigut un dia molt divertit. Voleu saber què hem fet?

Primer, hem fet grups a l'institut, hem repartit uns mapes de la ciutat, hem localitzat els llocs de l'itinerari que volíem fer i hem explicat les activitats de la gimcana que faríem al llarg del matí.

Tots junts hem anat caminant per la ciutat fent fotos i passant algunes proves, com per exemple, comprar l'esmorzar al mercat de Sant Jordi i demanar indicacions per anar des de la plaça Catalunya a l'ajuntament. Tot això en català! I ho hem fet molt bé, perquè ja coneixíem el vocabulari de les botigues i les expressions per anar a comprar.

Després hem anat caminant fins a la Colònia Güell, on hem pogut tornar al passat, veure alguns edificis modernistes i descobrir una mica la història que hi havia darrere de cadascú d'ells. Quan hem acabat  la ruta per la Colònia hem tornat a Sant Boi agafant el tren i un autobús per anar a casa, ja que estàvem cansats de caminar.

Durant aquesta setmana elaborarem un vídeo per explicar-vos millor totes les coses que hem vist per a què així vosaltres també pugueu gaudir del nostre dia. A més també farem un post explicatiu amb els treballs realitzats pels alumnes.

De moment aquí us deixem algunes fotos. Fins aviat!Estefania i Alba
Aula d'acollida Ítaca
Sant Boi de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada