dilluns, 24 d’octubre de 2016

Bon inici de curs!

Benvinguts i benvingudes al curs 2016-2017.

Com ja sabeu les classes van començar a finals de setembre, però no ens havíem encara presentat a tota la comunitat virtual. Doncs, avui ha arribat el dia.

Aquest és un curs ple de noves cares a l'institut Ítaca. Les professores de l'aula d'acollida, enguany, també som nouvingudes. Estem carregades d'il·lusió i energia i tenim moltes ganes d'ensenyar-vos moltes coses. Esperem que aquest curs ho passeu molt bé mentre apreneu català amb nosaltres.


Estefanía i Alba.

13 comentaris:

 1. Hola em dic Brigitte tinc 12 anys i visc en plaça Catalunya jo vaig vindre d'ARGENTINA amb la meva germana.Porto 2 mesos aquí en Espanya i visc amb la meva mare i la meva germana, el meu avi i la meva avia

  ResponElimina
 2. Hola em dic Frenyer i tinc 12 ayns. Visc a la plaça de Catalunya amb el meu pare i amb els meus germans. Fa quatre mesos que sóc aqui. M´agrada molt l'institut perquè és molt gran i molt bonic.

  ResponElimina
 3. Hola em dic Mohamed El Bouazzaouy i tinc 15 anys. Visc a Sant Boi de Llobregat a casa visc amb els pares i els meus germans.Sóc del Marroc, vaig arribar a Catalunya fa quatre mesos. Fa un mes que estudio a l'aula d'acollida català, I m'agrada molt. A les tardes jugo a futbol i m'agrada ser el porter.

  ResponElimina
 4. Hola sóc Luccas tinc 12 anys vinc a l'aula d'acollida m'agrada molt perquè juguem i aprenem català amb l'Estefania i l'Alba.
  Jo sóc de Brasil i he vingut fa un any i mig i no sé molt de català, però l'Estefania m'ajuda molt.
  Jo visc amb la meva mare i la meva germana a Sant Boi.
  Jo faig català fa 2 mesos a l'aula d'acollida.
  Me agrada jugar al bàdminton amb els meus amics.

  ResponElimina
 5. Hola!
  El meu nom és Eliezer tinc 14 anys. Porto 5 mesos en aquest país i visc a Sant Boi de Llobregat, a la zona de la plaça Catalunya. Estudio a l'institut Ítaca i m'agradaria aprendre el català.
  Adéu!!

  ResponElimina
 6. Hola! 
  Sóc Ranin i tinc 15 anys. Vaig venir des de Líbia a Catalunya. Estudio a l’institut Ítaca. M’encanta fer fotos de la natura i escoltar música.
  He vingut aquí per estudiar i arribar a metgessa amb coneixements de psicologia.
  Trobo a faltar els meus amics i familiars de Líbia però he d’estudiar aquí perquè al meu país hi ha una guerra i no podem tornar.
  Aquesta és la meva presentació. I tu? T’animes a escriure al blog? 

  ResponElimina
 7. Hola sóc Gabriel, tinc 13 anys i sóc del Brasil. Fa nou mesos que sóc a Catalunya i un mes que estudio català a l'aula d'acollida. Visc a Sant Boi de Llobregat amb els meus pares. M'agrada jugar a la PS4 els dissabtes i diumenges.

  ResponElimina
 8. Hola, em dic César Pérez i tinc 13 anys. Jo sóc de Veneçuela però ara visc a Sant Boi de Llobregat al carrer Eusebio Güell. Estudio en l’INSTITUT ÍTACA. El meu aniversari és el 13 de desembre. ,’agrada jugar a la ps4 i al futbol.
  Adéu.

  ResponElimina
 9. Hola, em dic Asier i tinc 12 anys. Jo sóc d’Equador i visc a Sant Boi de Llobregat, al carrer de Joan Bardina amb la meva mare, el meu pare, la meva germana, els oncles i el meu cosí. El meu aniversari és el 24 febrer. Ara estudio en l’institut Ítaca. M’agrada jugar a futbol americà i bàsquet.
  Adéu

  ResponElimina
 10. Hola! Sóc Ruifieng.
  Tinc 14 anys. Vinc de La Xina. Sóc nouvingut a Catalunya des del 4 de setembre. Estudio a l’Institut Ítaca. Per a mi és molt difícil l’idioma nou però m’esforçaré per aprendre’l.
  M’agrada pintar i dibuixar, llegir i jugar a l’ordinador.
  Espero fer nous amics.
  Adéu!

  ResponElimina
 11. Hola! Em dic Lucero i tinc 16 anys. Jo sóc de la República Dominicana. Ara estudio en l'INSTITUT ÍTACA i visc a Sant Boi De Llobregat [Plaça Catalunya] amb el meu pare, el meu germà i la meva madrastra. El meu aniversari és el trenta de abril[30-04]. M'agraden les xarxes socials, la música i parlar amb la meva família.
  adéu!

  ResponElimina
 12. Bon dia!!
  Em dic Tricia, tinc 13 anys i vinc d'Equador, però ara visc a Sant Boi de Llobregat amb la meva mare i la meva germana petita. Jo estudio en l´Institut Ítaca i el meu aniversari és l'1 de Novembre. M´agradaria viatjar i viure a Londres, Regne Unit, perquè m´agrada molt l´anglès, però ara necessito millorar el meu català.
  Adéu!!!

  ResponElimina
 13. Hola!!!!!
  Em dic Ale, tinc 14 anys i visc a Sant Boi, Barcelona. No tinc germans i visc amb la meva mare i el meu pare. També tinc un gos, un ocell i una tortuga petita. He viscut a Sevilla 7 anys i a Barcelona 5 mesos. M´agradaria viatjar a Japó, La Xina, Corea i Tailàndia perquè els meus països favorits són els d'Àsia

  ResponElimina